Святославу Васильовичу Балицькому – 80!

Незмінною популярністю серед політехніків – нинішніх і колишніх – користується студентський гірничо-спортивний оздоровчий табір "Глобус" – табір біля Говерли.

Про підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників у 2015/2016 н.р.

27 жовтня 2016 р. відбулося засідання Методичної ради НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського", на якому було розглянуто і затверджено підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників (НПП) університету у 2015/2016 навчальному році.

Павловський Олексій Михайлович - фахівець з інтелектуальних систем моніторингу складних динамічних об'єктів

Вагомі здобутки молодих дослідників Київського політехнічного знаходять гідне визнання серед наукової спільноти. Зокрема, нещодавно стипендію Кабінету Міністрів України для молодих учених отримав доцент кафедри приладів і систем орієнтації і навігації ПБФ Олексій Михайлович Павловський.

Акція протесту освітян

1 листопада 2016 р.освітяни столиці вийшли на масову акцію протесту під стіни Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України проти "драконівського" підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Команда КПІ зі спортивного орієнтування – призер чемпіонату України

Спортивне орієнтування – надзвичайно захоплюючий вид спорту. Він потребує колосальної фізичної та інтелектуальної підготовки. На шляху до перемоги спортсмени мають набути навичок витривалості, навчитися терпіння та освоїти безліч видів діяльності.

Інноваційна модель підготовки магістрів у КПІ

Підготовка магістрів в НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського” як і в більшості провідних університетів світу є основним видом освітньої діяльності. Привабливість будь-якого ВНЗ залежить від якості підготовки фахівців.