Не мислить життя без поліграфії

У дитинстві улюбленим заняттям маленької Ганнусі з невеличкого села Гай, що на Житомирщині, було розглядати – "читати" – книжки. Чи то картинки подобалися, чи незрозуміле мереживо літер, чи магія перетворення "крючечків" у слова і фрази.

Сушка за будь-якої погоди!

Нещодавно вже вшосте пройшла фотовиставка "Сушка КПІ 2016". Проте цього року вона була не такою, як її попередники. У зв'язку з несприятливими погодними умовами вперше цей захід було проведено в Арт-просторі "Вежа".

Студентка КПІ перемогла в конкурсі інноваційних проектів

29 вересня в Києві відбувся регіональний етап міжнародного конкурсу інноваційних проектів Falling Walls Kyiv 2016. Проект був заснований на честь 20-річчя падіння Бер­лінської стіни і підтримується німецьким урядом. З 2015 р. право представляти Україну на конкурсі має Фонд Кличко.

Вірити в себе і не лінуватися

За таким принципом живе шестикурсниця ІХФ Анастасія Кабанова. Вона гарно навчається, активна у громадському житті, чотири роки була старостою групи. У цьому семестрі її гаманець поважчає, адже студентка отримуватиме іменну стипендію ректора НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського".

Формула Студент КПІ: другий болід за два роки

Два роки тому в нашому університеті з ініціативи завідувача кафедри інтегрованих технологій машинобудування д.т.н., проф. В.А.Пасічника було створено студентську команду, яка під його керівництвом спроектувала і виготовила перегоновий автомобіль серії "Формула Студент" (Formula SAE).

Візит делегації Hunan Research Institute for Nonferrous Metals (КНР)

5–6 жовтня 2016 року НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського" відвідала делегація Hunan Research Institute for Nonferrous Metals (КНР) на чолі з президентом Chen Wei. Візит був організований Пекінським ВМС міжнародним навчально-консультаційним центром та факультетом авіаційних і космічних систем.

Людина на своєму місці, або Шпальтами життя... Професор Віталій Іванович Молчанов 17 жовтня святкує 75-річний ювілей

І вже 58 років його життєвого шляху пройшло в стінах Київського політехнічного інституту. А це левова частка етапів становлення та розкриття найкращих якостей особистості, науковця, викладача та громадського діяча.

Танцює ансамбль "Політехнік"

Народний ансамбль народного танцю "Політехнік" у цьому році розгорнув бурхливу концертну діяльність. Улітку танцювальною програмою "З Україною в серці" самодіяльні митці підкорювали Європу.

Фестиваль «Sikorsky Challenge 2016»: урочисте нагородження переможців

14 жовтня в Центрі культури і мистецтв НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» відбулася церемонія закриття фестивалю «Sikorsky Challenge 2016». На ній голови журі конкурсу стартапів «Sikorsky Challenge» та конкурсу «Intel-Техно Україна» оголосили переможців і разом з представниками інвесторів вручили нагороди та подарунки авторам кращих проектів.