У межах програми співпраці із закладами вищої освіти київський підрозділ компанії "Luxoft" (Швейцарія), ТОВ "Люксофт-Україна", взяв участь в оновленні технічного та матеріального забезпечення комп'ютерного класу кафедри приладів і систем неруйнівного контролю (ПСНК) приладобудівного факультету.

Завдяки подарованим моніторам було модернізовано робочі місця для студентів (попереднє оновлення цих робочих місць проводилося аж у 2009 році). Якісніше обладнання дасть змогу використовувати в навчальному процесі сучасні професійні інструменти та дозволить  студентам на найвищому рівні опановувати практичні навички.

Згідно з інформацією, наданою зав. кафедри ПСНК проф. А.Г. Протасовим, у модернізованому комп'ютерному класі планується не лише проведення аудиторних занять, але й занять гуртка "Робототехніка та автоматизація" для студентів університету та учнів випускних класів шкіл. Гурток цей було організовано в 2018 році з ініціативи викладачів кафедри і працює він на безкоштовних засадах.

Студенти та викладачі висловлюють щиру подяку випускнику кафедри, представнику ТОВ "Люксофт-Україна" Костянтину Гльойнику за допомогу в реалізації планів щодо оновлення технічного та матеріального забезпечення комп'ютерного класу.

Ю.Ю.Лисенко, ст. викладач кафедри ПСНК