Директор Навчально-наукового інституту атомної та теплової енергетики Євген Письменний взяв участь у дискусійній панелі, що проходила в межах Міжнародної конференції «Атомні можливості для розвитку країни: воєнний час та повоєнна відбудова», яку організував АТ «НАЕК «Енергоатом».

👍
Керівник ІАТЕ наголосив, що за останні кілька років кількість здобувачів освіти за спеціальністю «Атомна енергетика» у Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського залишається стабільно високою. «В умовах війни люди думають про майбутнє, саме тому молодь обирає навчання на "атомних" спеціальностях», – додав Євген Письменний.

У межах виступу Євген Письменний докладно розповів про перебіг навчання майбутніх атомників.

kpi images - Євген Письменний

Енергоатом розуміє важливість підготовки нової генерації професіоналів у атомній галузі, адже саме вони будуть ключовою складовою її розвитку.

У конференції, яка була частиною ХХІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості», взяли також участь представники: державних органів влади, посольств США та Швеції, міжнародні партнери, науковці, громадськість, керівництво та фахівці Компанії АТ «НАЕК «Енергоатом» .

Учасники висловили свої думки щодо ролі атомної енергетики як основи енергонезалежності нашої держави стосовно:

  • міжнародного атомного співробітництва;
  • основи безвуглецевого майбутнього;
  • можливостей атомної енергетики для розвитку країни.
Дата події