Цьогорічна освітня програма «Насіння для майбутнього», що проходила у Римі з 1 до 5 липня, об’єднала 150 студентів із 23 країн світу.

До рейтингу найкращих потрапили п’ятеро найталановитіших студентів із п’яти провідних українських університетів. Серед них — Анастасія Сидоренко, студентка радіотехнічного факультету за спеціальністю «електронні комунікації та радіотехніка». КПІшницю попередньо вибрало експертне журі цьогорічного нацвідбору.

«Я не очікувала, що пройду відбір, але, звісно, дуже зраділа, коли пройшла! Найбільше в цьому заході мені сподобались спікери та комьюніті. Було безліч цікавої та нової інформації для мене.

Наша команда презентувала стартап розумного смітника. Ідея не нова, однак ми удосконалили її та доукомплектували новими важливими деталями», — розказує Анастасія.

Дівчина переконана, що такий смітник допоможе розв’язати проблему утилізації сміття, адже пристрій самостійно, за допомогою штучного інтелекту, сортуватиме відходи.

Міжнародну освітню програму «Насіння для майбутнього» організовує компанія Huawei, залучаючи талановиту молодь з усього світу до поглиблення знань з цифрових інноваційних технологій.

З 2016 року її активним учасником є й Україна. Найініціативніші та найнаполегливіші студенти отримують призи, сертифікати про проходження курсів і можуть пройти оплачуване стажування в Huawei Ukraine!

Дата події