Шановні студенти, відкрито набір на програму стажування в компанію Melexis ! Стажування в компанії Melexis (більше інформації про компанію на офіційному сайті: melexis.com) - це прекрасна можливість отримати унікальний інженерний досвід в команді професіоналів, які розробляють мікросхеми світового рівня!

На стажуванні учасники будуть створювати аналогові мікросхеми в Cadence Virtuoso, вдосконалять навички в мікроелектронній схемотехнці, будуть працювати з найсучаснішим вимірювальним обладнанням, користуватися LabVIEW/Python для автоматизації вимірювань, розробляти друковані плати в Altium Designer, програмувати на С/ASM.

Melexis пропонує гнучкий графік відвідування офісу або заняття у спільній науково-освітній лабораторі КПІ-Мелексіс (двічі на тиждень починаючи з вересня протягом року з застосуванням сучасної професійної системи проектування Cadence), індивідуальну стипендію і можливість працевлаштування після завершення стажування. Студенти матимуть можливість застосувати на практиці теоретичні знання з курсів «Аналогова електроніка», «Твердотільна електроніка», «Цифрова електроніка» та інші.

Можливі наступні напрямки стажування:

1) Associate Analog Design Engineer: https://www.melexis.com/en/careers/3296/associate-analog-design-engineer

2) Associate Test Solution Development Engineer:

https://www.melexis.com/en/careers/3295/associate-test-solution-develop…

Етапи:

  1. заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/bdJ46RukJG9EjkFa9
  2. інтерв'ю та відбір (травень 2023)
  3. літня практика тривалістю 2 місяці (починаючи з липня 2023)
  4. Відвідування офісу або заняття у спільній науково-освітній лабораторі КПІ-Мелексіс (двічі на тиждень починаючи з вересня протягом року з застосуванням сучасної професійної системи проектування Cadence)

У разі питань звертатись до Приходько Ольги – HR manager:

 +38050 457 03 25, opr@melexis.com

Дата події