Грант від ЄС – науковцям НН ІМЗ та ФЕЛ

Проєкт НН ІМЗ та ФЕЛ зі створення пристроїв і сервісів для спортивних тренувань й дистанційної охорони здоров'я отримав грант за програмою ЄС "Горизонт Європа".

Студенти ФММ: креативні й вмотивовані

"Метою освіти є всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей, формування цінностей і необхідних для успішної самореалізації компетентностей, виховання відповідальних громадян, які здатні до свідомого

Спорт у КПІ: досягнення 2023 та завдання на майбутнє

Фізичному вихованню та залученню студентів до регулярних занять спортом у КПІ сьогодні приділяється велика увага. І це підтверджується статистичними даними про роботу спортивно-оздоровчих секцій та успіхами студентів КПІ у змаганнях різного рівня.

Директор Об'єднаного центру передових технологій з кібероборони НАТО Март Ноорма: "Ми сильні, коли ми разом!"

Виступати перед студентами для директора Об'єднаного центру передових технологій з кібероборони НАТО (CCDCOE) Марта Ноорма, який відвідав КПІ 8 лютого, – справа звична.

Проректор В.А.Пасічник про результати наукової та інноваційної діяльності київських політехніків у 2023 році

"Київський політехнік" продовжує знайомити читачів зі звітами проректорів КПІ ім. Ігоря Сікорського за напрямами про роботу підпорядкованих їм підрозділів у 2023 році.

Зустріч з представниками Посольства Казахстану в Україні

13 лютого 2024 року КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація представників Посольства Республіки Казахстан в Україні. До її складу входили радники Посла Республіки Казахстан в Україні Бауржан Шабденов, Єрмек Катренов і Даурєн Сатибалдін.

Круглий стіл з проблем авіабудівної освіти в Україні

Представники провідних вітчизняних авіабудівних підприємств, викладачі технічних закладів вищої освіти і науковці обговорили в КПІ ім.Ігоря Сікорського актуальні питання розвитку авіабудівної освіти в Україні та шляхи подолання проблем, які стоять на цьому шляху, на засіданні круглого столу "Проблеми авіабудівної освіти в Україні", який відбувся в залі Адміністративної ради університету 14 лютого.