"Кубок нескорених" – у "Політехніка"!

Уже багато років поспіль на початку січня в спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського проходить різдвяний турнір з футзалу на Кубок профкому університету. Він відкриває футзальний рік у столиці. Склад команд-учасниць цього змагання залишається практично незмінним.

Постійні комісії Вченої ради: підсумки роботи у 2022 році  й плани на рік поточний

Рішення про створення в структурі Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського постійних комісій за напрямами було ухвалене у вересні 2019 року. Воно було продиктоване необхідністю вдосконалити систему управління науково-дослідною діяльністю університету.

Двері відкриваються працьовитим і освіченим

Київська політехніка – визнаний лідер з підготовки сучасних ІТ-фахівців. Та обираючи майбутню "айтішну" спеціальність, абітурієнти не завжди розуміють, у якій галузі хотіли б працювати та які особливості підготовки спеціалістів на тій чи іншій кафедрі.

На шляху до гендерної рівності

12 січня відбулась перша зустріч оновленого складу робочої групи КПІ ім. Ігоря Сікорського з питань гендерної рівності. Її було присвячено обговоренню нових можливостей у міжнародній проєктно-грантовій діяльності у гендерній сфері.

Ті, що рухають цивілізацію вперед

З нагоди Міжнародного дня дітей-винахідників президент НАН України академік Анатолій Загородній зустрівся з учнями Політехнічного ліцею НТУУ "КПІ", які у 2022 році отримали патенти на винаходи, та їхніми наставниками – вченими КПІ ім.

КПІшниця отримала президентську відзнаку

Випускниця кафедри хімічної технології кераміки і скла хіміко-технологічного факультету ХТФ КПІ 2009 року Ольга (Шмельова) Стратій отримала відзнаку Президента України "Золоте серце" за волонтерство.