Волонтерка: “Знаю - закінчиться війна і міста ми рано чи пізно відбудуємо...”

Кілька днів в Інстаграмі ходив флеш-моб «Моє останнє фото до війни». Я не долучалася - занадто боляче було на це дивитися. Мої останні фото в телефоні це скріншоти повідомлень різних знайомих про те що «все буде добре, я знаю». Останнє таке повідомлення я отримала десь о 2 ночі 24 лютого.

Доцент ФТІ про своїх студентів

Зараз я намагаюсь підтримувати зв'язок з багатьма студентами як із Києва, так і з інших міст. Що постійно радує: незважаючи на скрутні часи, наші студенти не впадають у відчай - навіть ті, хто зараз знаходиться у Маріуполі, Ніжині або Чернігові.

КПІ: хроніка життя та спротиву

Цей номер нашої газети мав бути геть іншим. Його макет було вже зверстано і відправлено до друкарні у Харків. Газета розповідала про День відкритих дверей в університеті; про проєкти, що реалізуються на факультетах, співпрацю з партнерами тощо. І, звісно, про жіночу частину університетського колективу.

БЕРЕГИНІ

КПІ, колись суто чоловічий навчальний заклад, з роками розквітнув прекрасними жіночими обличчями. Тепер розумні чарівні студентки заповнюють факультети, а прекрасні пані викладачі й науковиці представлені на всіх рівнях і посадах.