Микола Шехонін: зодчий, художник і …викладач КПІ

Влітку минулого року виповнилося 50 років з дня смерті надзвичайно цікавого архітектора і художника Миколи Шехоніна. Роковин цих ніхто не помітив. А колись він був дуже відомим у Києві архітектором й побудував кілька знакових для української столиці  об'єктів.

Світлана Реутська. Студентська пора – найкращий час для експериментів і пошуку себе

Щоб створити сприятливі умови для здобуття молоддю вищої освіти і заохотити найбільш обдарованих студентів, 20 років тому було засновано академічну стипендію Кабінету Міністрів України, яка щосеместру призначається 100 студентам закладів вищої освіти за особливі успіхи в навчанні.

Футбольний 2021 сезон відкрито!

За традицією в перші дні нового року в Спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулися два Різдвяні турніри з футзалу.

Студентка ІТС Анастасія Мороз – стипендіатка Президента України

Чи не кожний текст про студенток КПІ ім. Ігоря Сікорського, іменних стипендіаток, хочеться розпочати словами: красуня, розумниця і перспективний фахівець. Знайомтеся, це Анастасія Мороз, студентка Інституту телекомунікаційних систем – стипендіатка Президента України.

Конференція "Матеріали для роботи в екстремальних умовах" – уже вдесяте!

Інститут матеріалознавства та зварювання ім. Є.О.Патона КПІ  ім. Ігоря Сікорського виступив організатором Міжнародної  наукової  конференції "Матеріали для роботи в екстремальних умовах – 10", яка відбулася наприкінці минулого року.