За традицією в перші дні нового року в Спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулися два Різдвяні турніри з футзалу.

Перший з них – турнір на Кубок профкому університету, який має вже 37-річну історію. Цього разу в ньому взяли участь команди профкому працівників і студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського, заводу  "Антонов ", "Славутич", "Легіон 21", Футбольної асоціації студентів м. Києва.

Змагання проходили за груповою схемою. Переможці груп "Славутич" і "Легіон 21" вийшли у фінал. У напруженому матчі між цими командами переміг "Легіон 21" з рахунком 2:1. Команди профкому працівників і студентів змагалися за третю сходинку в турнірі. У гострому протистоянні в основний час команди досягли нічиєї, і тільки серія післяматчевих пенальті визначила переможця – ним стали студенти! Зазначимо, що на паркеті зустрічі проходили, як завжди, принципово, іноді навіть жорстко, а після фінального свистка панувала дружба і святковий настрій…

Другий – турнір з мініфутболу серед дитячих команд, в яких грають  діти працівників університету. Він пройшов напередодні Святвечора в тому ж Спорткомплексі. Участь у турнірі взяли команди ФК "Колос", ДЮФК "Арсенал", "ДЮСШ 25", Dynamo "Family" – діти 2009-2011 р.н. Зустрічі проходили за круговою системою. Кожний матч для дітей був як фінал: боротьба за кожний м'яч, самовідданість усіх без винятку гравців і жага перемоги. У команд навіть були помітні тактичні "домашні заготовки" під час реалізації стандартних положень, які характерні для дорослих команд. Протягом усіх зустрічей на паркеті була відчутна тепла футбольна атмосфера. В результаті переможцями Різдвяного турніру 2021 року стали  всі діти, які взяли участь у змаганнях. Це і стало підтвердженням гасла турніру – "У Різдвяному турнірі немає переможців і переможених, перемагає його величність футбол!"

Різдвяні турніри  з футзалу

За інф. профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події