Участь КПІ у космічній місії зонда "Хаябуса-2"

Журнал "QS Global Education News" (QS GEN), який видає компанія-упорядник рейтингу "Quacquarelli Symonds", у своєму березневому номері опублікував підготовлену співробітниками нашого університету статтю про внесок КПІ ім. Ігоря Сікорського у місію космічного зонда "Хаябуса-2".

2020. Забезпечуємо навчальну й наукову діяльність в умовах пандемії та економії коштів

Діяльність департаментів господарської роботи, майнових і соціальних питань та безпеки здійснюється в рамках "Стратегії розвитку КПІ ім.Ігоря Сікорського" та спрямована на утримання існуючої матеріально-технічної бази в нормальному експлуатаційному стані

Юрій Гагарін в Україні: людина і корабель… До Міжнародного дня авіації і космонавтики

12 квітня 2021 року виповнилося 60 років від дня першого польоту людини в космічний простір. Ім'я Юрія Гагаріна стало відомим в усьому світі. Про нього та його космічний політ сказано майже все, стала загальнодоступною навіть інформація, яка раніше була таємною.

КПІ ім. Ігоря Сікорського – кращий за технічними спеціальностями в рейтингу українських ЗВО за оцінками роботодавців

Цей рейтинг уже вчотирнадцяте склав журнал "Деньги". Для оцінювання упорядники рейтингу поділили провідні українські виші на шість фахових категорій: гуманітарні, технічні, юридичні, економічні, будівельні та аграрні.