Спортивні перемоги студентів: підсумки 2017-го

Кафедрі спортивного вдосконалення КПІ ім. Ігоря Сікорського восени 2016 року виповнилося 20 років. Викладачі кафедри на своєму засіданні за підсумками 2016 р. вирішили відзначити ювілей успішними результатами наступного, 2017 року, особливо виступом збірних команд в Універсіаді міста Києва.

Цифрове навчання, сучасні освітні технології та академічні обміни: Програма ім. Фулбрайта в дії

На сьогоднішній день найбільшою програмою міжнародних обмінів у галузі освіти в Сполучених Штатах Америки є Програма ім. Фулбрайта. Вона спрямована на зміцнення культурно-академічних зв'язків між громадянами Сполучених Штатів та інших країн.

Міжнародна конференція на факультеті лінгвістики

28 лютого 2018 р. на базі випускових кафедр факультету лінгвістики пройшла Міжнародна науково-практична конференція "Мови професійної комунікації: лінгвокультурний, когнітивно-дискурсивний, перекладознавчий та методичний аспекти".

Підсумки олімпіади з хімії

14 березня 2018 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Хімія" серед студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського. В олімпіаді взяли участь 63 студенти, які представляли ХТФ, ІХФ, ФБТ, ФБМІ, ІПСА, ІЕЕ.

Турнір юних хіміків на ХТФ

Перший Всеукраїнський турнір юних хіміків пройшов 5 березня в КПІ ім. Ігоря Сікорського в рамках плану роботи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Проректор П.О. Киричок про навчально-виховну роботу в університеті у 2017 р.

Основними напрямами діяльності департаменту навчально-виховної роботи в 2017 р. були: навчальна робота, стипендіальне забезпечення, академічна мобільність, соціальна і культурно-масова робота, спортивне виховання, розвиток інформаційного простору та безпека на території університету