Вітаємо студентів-шахістів

Вітаємо Михайла Білоуса (ФІОТ, гр. ІС-51) з присудженням звання міжнародного майстра (ІМ) і Павла Воронцова (ІПСА, гр.ДА-51) з присудженням звання міжнародного гросмейстера (GM)!

ЧАЕС: 30 років по тому

18 лютого цього року група студентів і співробітників КПІ відвідала місця, безпосередньо пов'язані з найбільшою техногенною катастрофою людства – аварією на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС.

Робота з охорони праці у 2015 році

Головною метою діяльності відділу охорони праці НТУУ "КПІ" є та залишається впровадження європейських норм, стандартів і цінностей в питаннях охорони праці, реалізація конституційного права працівників на охорону їх життя і здоров'я.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні

19 лютого біля пам’ятника Героям Небесної сотні студенти і викладачі КПІ вшанували пам’ять київських політехніків – учасників Революції Гідності та воїнів АТО, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої держави.

Воркшоп «KPI Start-ups Prospective Projects»

18 лютого в Науковому парку «Київська політехніка» відбувся воркшоп «KPI Start-ups Prospective Projects» за участю представників компаній «Боїнг Україна», групи компаній «Прогрестех» і Посольства США в Україні.