Пам'ятаймо!

Ми щодня проходимо біля пам'ятника загиблим політехнікам, що стоїть поблизу станції метро. На пам'ятнику написи: "Мужнім. Самовідданим. Непереможним. Студентам, викладачам, працівникам Київського ордена Леніна політехнічного інституту, які віддали життя за Радянську Вітчизну в боях Великої Вітчизняної війни 1941–1945

Макогон Юрій Миколайович: готує сучасних фахівців-металофізиків

Київська політехніка є унікальним середовищем, де під опікою визнаних науковців, основоположників наукових шкіл зростають молоді наукові кадри. Проходять роки, і вчорашні студенти, набувши знань і досвіду, стають наставниками для молоді, що прагне нового й незвіданого.

Таланти КПІ 2015: кращі фотографи та дизайнери

Завершився університетський фотоконкурс "Таланти  КПІ", який зібрав 48 учасників – студентів, викладачів, науковців та співробітників. Вони представили близько 300 фоторобіт та творів комп'ютерної графіки.

Знайомство з культурою та традиціями народів Африки

Культурно-мистецький захід, присвячений Дню Африки, відбувся 9 квітня в Центрі міжнародної освіти НТУУ «КПІ». Традиційно День Африки відзначають 25 травня ( у цей день 1963 року було створено Організацію африканської єдності).

Ієрогліфи почуттів

Під такою назвою в картинній галереї нашого університету пройшла виставка київської художниці Наталії Гончарової. Майстриня порівнює свої полотна з поезією, яку не слухають, а бачать, тому зображення супроводжує власними римованими рядками.