Молоді, амбітні та перспективні: підсумки прийому студентів до університету в 2014 р.

Щороку когорта політехніків поповнюється кількома тисячами молодих амбітних людей, які планують пов'язати своє майбутнє з технікою та інженерією. Ми пишаємося, що вони обирають саме Київську політехніку, та несемо відповідальність за якість освіти, яку вони отримають.

Старт із Стартап Школою

Сьогодні інноваційна діяльність українських підприємств відзначається дуже низькими показниками. Особливо це стосується малого інноваційного бізнесу, хоча, водночас, він відіграє важливу роль основного середовища  для української економіки загалом та для великого бізнесу зокрема.

Літо. Німеччина. Виробнича практика

Цього року ми, група із шести студентів Спільного українсько-німецького факультету машинобудування, поїхали на місячну виробничу практику в Магдебурзький університет імені Отто-фон-Геріке (Німеччина).

"Непопкорновий" Довженко

120-річчя Олександра Довженка, яке Україна відзначила 10 вересня, припало на надзвичайно важкі для неї часи. Вперше за сім останніх десятиліть частина її теренів знов охоплена війною. Україна знову в огні!

У літньому таборі Варшавської політехніки

Улітку цього року 20 дітей працівників нашого університету віком від 10 до 14 років здійснили поїздку до Польщі, побували тиждень у Варшаві, а потім на базі відпочинку Варшавської політехніки у містечку Ґрибуві.

Благодійний ярмарок

13 вересня в НТУУ «КПІ» пройшов благодійний ярмарок, кошти від якого організатори спрямували на допомогу українським військовим, які беруть участь в АТО.