Університету є чим пишатися

Діяльність департаменту навчально-виховної роботи, як і в попередні роки, спрямована на виконання положень Стратегії розвитку НТУУ "КПІ", зокрема на вдосконалення організації навчального процесу, збільшення кількості та масштабності заходів, що сприяють покращенню підготовки фахівців, зростанн

На засіданні Вченої ради: 04.03.2013

Чергове засідання Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулося 4 березня 2013 р. На його початку ректор М.З.Згуровський привітав з ювілейними датами директора Інституту інформаційних технологій І.Г.Малюкову та завідувача кафедри автоматизації теплоенергетичних процесів Ю.М.Ковриго.

Баскетболісти КПІ налаштовуються на перемогу

З 21 по 27 лютого у Саратові й Москві (Російська Федерація) пройшли останні кваліфікаційні тури Міжнародної студентської баскетбольної ліги. Команда НТУУ «КПІ» виконала завдання, поставлене перед нею на початку сезону, й пройшла до серії плей-офф з перевагою «домашнього паркету». Тож ігри фінальної частини, дві з яких відбудуться у спорткомплексі КПІ, проводитимуться до двох перемог.

Візит делегації Бостонського коледжу

З 4 по 7 березня в НТУУ «КПІ» перебувала делегація Бостонського коледжу, очолювана керівником Фізичного коледжу департаменту мистецтв і наук цього навчального закладу доктором Майклом Нойтоном.