Чергове засідання Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулося 4 березня 2013 р. На його початку ректор М.З.Згуровський привітав з ювілейними датами директора Інституту інформаційних технологій І.Г.Малюкову та завідувача кафедри автоматизації теплоенергетичних процесів Ю.М.Ковриго.

Після цього Михайло Захарович вручив атестати професора В.Ф.Морфлюку та Ю.А.Попадюсі. Далі відбулося вручення диплома, медалі та почесної грамоти за перемогу в чем¬піонаті Європи зі спортивного орієнтування. Подяку також отримав керівник штабу громадського формування з охорони громадського порядку В.А.Кондратюк.

Першим питанням порядку денного Вчена рада заслухала доповідь першого проректора Ю.І.Якименка на тему "Забезпечення якості освіти в НТУУ "КПІ" та визнання на ринку праці". Звіт Ю.І.Якименка було схвалено. Юрій Іванович також доповів про результати чергового комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в університеті.

З доповіддю про підсумки навчальної роботи в НТУУ "КПІ" за 2012 рік виступив проректор Г.Б.Варламов. У доповіді велику увагу було приділено навчальній і соціальній роботі, академічній мобільності та соціальному забезпеченню студентів. Звіт був схвалений.

У доповіді головного бухгалтера, начальника департаменту економіки та фінансів Л.Г.Субботіної була проаналізована планово-фінансова діяльність університету за 2012 рік та наведено параметри бюджету на 2013 рік. Інформацію взято до уваги, бюджет НТУУ "КПІ" на 2013 рік затверджено.

Насамкінець було розглянуто конкурсні справи й поточні питання.

Дата події