Академічне співробітництво в регіоні Середземного і Чорного морів

16-19 травня 2012 року в Тирані (Албанія), на базі Політехнічного університету Тирани відбувся Форум "Академічне співробітництво в інтересах миру і добробуту в регіоні Середземного і Чорного морів" ("Academic Cooperation for Peace and Welfare in the Mediterranean and Black Sea Region"), орган

Ними пишається ФММ [стипендіати 2012]

На факультеті менеджменту та маркетингу НТУУ "КПІ" студентам створено всі умови для отримання якісних знань і самореалізації. Тут панує атмосфера захопленості, пошуку, творчого зростання.

Міжнародне співробітництво ПБФ

На сьогодні кафедра наукових, аналітичних та екологічних приладів і систем НТУУ "КПІ" (НАЕПС) займає провідні позиції в Україні з питань теорії і практики аналітичного та екологічного приладобудування.

Відділення спеціальних медичних груп: здоровим бути модно

Усе частіше фахівці та ентузіасти, які пропагують здоровий спосіб життя, наголошують: аванс здоров'я і працездатності, що його видала природа людині, – короткочасний. Щоб зберегти активне довголіття, бути конкурентоспроможним на ринку праці і в житті, маємо опікуватися своїм здоров'ям.

Успіх студентки ТЕФ на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі "Енергетика"

На початку літа завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі "Енергетика". На конкурс було подано 108 наукових робіт з технічної теплофізики та промислової теплоенергетики, відновлювальних джерел енергії, енергоресурсозбереження та екологічних аспектів енергетики.

Карпатськими стежками до студентського гірсько-спортивного оздоровчого табору "Глобус" НТУУ "КПІ"

Праворуч пропускного пункту в Карпатський природний парк, через який тисячі туристів прямують на Чорногорський хребет і найвищу вершину українських Карпат – Говерлу, розташувалися ошатні дерев'яні будиночки, розфарбовані у блакитно-зелені кольори й обнесені новеньким штахетником на кам'яному підм

Корисна книга [доцента ММІФ Ю.В.Полухіна]

У видавництві "Політехніка" вийшла друком монографія кандидата педагогічних наук, доцента ММІФ Ю.В.Полухіна "Методологія застосування видів оздоровчої гімнастики під час підготовки студентів технічних спеціальностей до їх професійної діяльності".