На факультеті менеджменту та маркетингу НТУУ "КПІ" студентам створено всі умови для отримання якісних знань і самореалізації. Тут панує атмосфера захопленості, пошуку, творчого зростання. Для кожного з вихованців університет став місцем вираження талантів, честолюбних прагнень і набуття нових навичок. Потрібно відзначити, що більшість студентів успішно використовують наявні можливості: відмінно навчаються, беруть активну участь у наукових заходах, займаються громадською роботою. Незаперечними  і правильними на ФММ стали твердження: "усього можна домогтися своєю працею" та "багато працювати нині модно".

З метою морального і матеріального заохочення за відмінне навчання, активну громадську і наукову роботу кращі студенти денного відділення факультету менеджменту та маркетингу в 2011/2012 навчальному році премійовані іменними стипендіями Президента України та нагороджені стипендіями депутата Андрієвського.

Юлія  Ліснічук Юлія Ліснічук вважає, що КПІ – не просто місце навчання, це своєрідний центр студентського життя; а стипендія Президента України – це не тільки винагорода за минулі досягнення, а й стимул розвиватися в майбутньому. Вона вдячна адміністрації факультету й університету за можливість творити і реалізовувати себе протягом усіх років навчання. Студентам молодших курсів бажає використовувати всі можливості і в навчанні, і поза навчальними аудито­ріями.
Ольга Корсун  Ольга Корсун ще в десятому класі вирішила, що після школи буде навчатися в кращому ВНЗ країни та одному з кращих технічних університетів Європи – НТУУ "КПІ".  Факультет менеджменту та маркетингу обрала тому, що зацікавилась економікою України та інших країн світу. А ФММ – єдиний факультет КПІ, де студентів навчають правильно оцінювати економічне становище в країні, окремій галузі чи на конкретному підприємстві, а також вміти аналізувати й робити прогнози на майбутнє. За свої досягнення Ольга найперше вдячна своїм батькам, які з дитинства прищепили їй звичку прагнути бути кращою; своїм шкільним учителям, що дали достатньо знань для вступу до кращого ВНЗ країни; і, звичайно ж, викладачам НТУУ "КПІ", які дають знання, необхідні для майбутньої професії, кар'єрного зростання та подальшого життя.
Андрій Тарасенко

Андрій Тарасенко переконаний, що НТУУ "КПІ" – найкращий ВНЗ України за багатьма рейтингами, та й просто у свідомості громадян, а ФММ дає своїм студентам не тільки теоретичну та практичну підготовку з економіки, але й має тісні зв'язки з виробництвом, що дозволяє якнайкраще опанувати улюблений фах.

Під час навчання Андрієві вдалося реалізувати себе не тільки в навчанні та науці, але й у спорті. Доля звела його з тренером регбійної команди "По­літехнік" Л.В.Денбновецьким, три роки хлопець захищав честь КПІ на регбійному полі. Зараз має дві золотих медалі Чемпіонату України з регбі.

А.Тарасенко вважає, що стипендія Президента України стала логічним завершенням його навчальної й наукової роботи та всебічного розвитку, який він отримав на ФММ Київської політехніки. Він вдячний усім викладачам, завідувачу кафедри економіки та підприємництва П.В.Крушу, декану факультету О.А.Гавришу  за їх величезний внесок у  виховання та навчання майбутнього України.  На його думку, саме на таких особистостях тримається сучасна вища освіта.

Маргарита Климак

Маргарита Климак отримала стипендію Кабінету Міністрів України та стипендію депутата Андрієвського. Вона висловлює щиру вдячність кафедрі економіки і підприємництва, особливо викладачам С.В.Войтку і М.В.Шашиній, а також адміністрації факультету за надану можливість реалізувати себе в стінах КПІ та отримати винагороду за свою працю у вигляді іменних стипендій. Це засвідчує, що її активна наукова та академічна робота була плідною й результативною. Маргарита є заступником голови НТСА ФММ, вона бере активну участь у житті факультету. Отримане матеріальне заохочення для неї є підтвердженням того, що держава підтримує й мотивує своїх студентів досягати наукових вершин та бути активними у громадському житті.

Нехай ці стипендії будуть для вас стимулом домагатися відмінних результатів у житті. Кожен з вас талановитий, обдарований і цілеспрямований. Ви – гордість для батьків та викладачів, приклад для однокурсників. Пам'ятайте, що саме від вас залежить майбутнє нашої країни. Бажаємо вам подальших успіхів і нових досягнень!

За інформацією ФММ