Освіта, здоров'я, духовність. [V Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні моделі освіти та здоров'я: шляхи духовного розвитку людини і суспільства"]

26-28 травня 2005 року в нашому університеті відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні моделі освіти та здоров'я: шляхи духовного розвитку людини і суспільства». Провідним організатором цих наукових форумів є Інститут Планетарного Синтезу (Женева), співорганізаторами – НТУУ «КПІ», Державний екологічний інститут Мінприроди України, Рада громадських організацій України за підтримки Академії вищої школи України Дитячого фонду ООН, Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Візит представників американської компанії Ignites Learning System

21 червня 2005 р. наш університет відвідала представницька делегація американської компанії Ignites Learning System на чолі з головою ради директорів Нілом Бушем. Делегацію прийняв і супроводжував ректор НТУУ “КПІ” академік НАН України М.З.Згуровський.

Перші випуски бакалаврів [ФБТ, ФММ]

27 червня 2005 року відбувся перший захист бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехніки та інженерії ФБТ. Можна вважати дебют вдалим: з 15 співшукачів 11 захистили атестаційні роботи з оцінкою “відмінно”. Шестеро студентів одержали дипломи з відзнакою.

Попереду широкий шлях: випуск фахівців для зарубіжних країн 2005

14 липня 2005 року в нашому університеті відбулися урочистості з нагоди випуску фахівців для зарубіжних країн. Цього разу дипломи про закінчення навчання в НТУУ “КПІ” отримали громадяни 20 країн світу, в тому числі: 83 магістри, 4 спеціалісти та 186 бакалаврів.

Системний аналiз та iнформацiйнi технологiї 2005

Наприкінці червня відбулася Сьома міжнародна науково-технічна конференція “Системний аналіз та інформаційні технології”, зорганізована Міносвіти і науки України, НАН України та ННК “ІПСА”. Вона є авторитетним форумом фахівців із системного аналізу складних систем різної природи, інтелектуальних систем прийняття рішень, прогресивних інформаційних технологій.