Про наймолодших учасників конференції з відновлюваної енергетики та їхні доповіді

У рамках XХII Міжнародної науково-практичної конференції "Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті", приуроченої до 30-ої річниці незалежності України, яка проходила 20-21 травня 2021 року в КПІ ім.

Бібліотека професора Рахманінова у фонді НТБ

Бібліотека Київського політехнічного інституту поповнювалась не тільки шляхом  купівлі книжкових і періодичних видань, але й завдяки подарункам. Один із таких подарунків – книги з власної бібліотеки професора І.І. Рахманінова.

Ігор Сікорський та його київська адреса

6 червня (за старим стилем – 25 травня) виповнилося 132 роки від дня  народження Ігоря Івановича Сікорського. Сьогодні додаткового представлення він не потребує, надто не треба розповідати, хто це студентам і співробітникам Київської політехніки, яка носить його ім'я.

Дівчата ідуть в енергетику

У цьому семестрі стипендії ім. І.Курчатова, якими відмічають успіхи кращих студентів ТЕФ, отримують дві чарівні магістрантки. Наводимо розповіді про них.

Розвиток "зеленої енергетики" вже не зупинити

Думку, що її винесено в заголовок, було висловлено в кількох виступах учасників відкриття XХII Міжнародної науково-практичної конференції "Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті", присвяченої 30-річчю незалежності України.

Обмінюватися досвідом і працювати заради розвитку

Делегація Алматинського університету енергетики та зв'язку імені Гумарбека Даукєєва у складі ректора Саулє Сагінтаєвої та проректора з наукової й інноваційної діяльності  Алмаза Саухімова 26 травня відвідала КПІ ім. Ігоря Сікорського.