Приїжджайте на грибний сезон в Політехнік

На наші бази відпочинку почали бронювати місця на осінній сезон. Дехто навіть з відкритою датою – коли гриби полізуть. А рибалкам так справжній рай – у спеку прохолодно, за помірної температури – не треба кутатися, та й помешкання поряд – не доведеться штовхатися у транспорті

Студенти ІПСА в літній школі з програмування

Ковідне літо 2020 обмежило чимало студентських заходів. Та представникам КПІ ім. Ігоря Сікорського вдалося взяти участь у кількох всеукраїнських турнірах. Зокрема, 31 липня – 7 серпня на базі Ужгородського національного університету пройшла V Міжнародна літня школа з програмування.

"Мегаполіс" в університеті

Що таке мегаполіс? Різні словники визначають це поняття трохи по-різному, але загалом всі визначення сходяться в одному: це велетенське місто, яке утворилося внаслідок зростання та поглинання навколишніх населених пунктів.

Поселення студентів у гуртожитки за умов карантину

Студентські гуртожитки повністю підготовлено до початку нового навчального року.  У будь-який час вони можуть перейти до традиційного формату поселення студентів", – про це доповів на засіданні ректорату 31 серпня 2020 року директор студмістечка КПІ ім. Ігоря Сікорського Олександр Іщенко.

На засіданні Вченої ради: 07.09.2020

Першим було заслухано питання про початок нового навчального року. Доповідав ректор Михайло Згуровський. Він повідомив про нові форми проведення зібрань та засідань, перетворення у вітчизняній системі вищої освіти загалом і в нашому університеті зокрема, наукову атестацію ЗВО, Стратегію розвитку університету та напрями його реформування.