Формула Студент КПІ – 2018

Чотири роки тому група ініціативних студентів нашого університету під керівництвом завідувача кафедри інтегрованих технологій машинобудування Механіко-машинобудівного інституту професора Віталія Пасічника приєдналася до міжнародного проекту "Формула Студент".

Вітаємо Артема Артемовича Халатова з почесним званням!

Почесне звання "Заслужений діяч науки і техніки України" присвоєно Артему Артемовичу Халатову Указом Президента України № 188 від 27 червня 2018 року "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України".

Студентка ФСП – двічі тріумфатор

"Двічі тріумфатор" – говорять на факультеті про магістрантку Аріну Куц, яка гідно представила Київську політехніку, перемігши на всеукраїнських фахових змаганнях.

Лекція з історії промисловості Подолу

26 вересня в НТБ відбулася чергова лекція циклу "Think about it", присвячена 120-річчю нашого університету. Цього разу мова йшла про київську промисловість ХІХ – поч. ХХІ ст.

На книжковому форумі: для дітей та дорослих

Форум видавців у Львові – одна з масштабних культурних подій в Україні. Щорічно тут презентуються сотні книжкових новинок та відбуваються десятки  творчих зустрічей. Цьогоріч у вересні відбувся 25-й, ювілейний, форум, тема якого – Свобода. 

Допомога птахам

Знову наступають холоди, а в житті птахів це складний період виживання. Деякі з них відлітають у теплі та багаті кормом краї, а ті, що залишаються зимувати, потребують нашої з вами допомоги.