Форум видавців у Львові – одна з масштабних культурних подій в Україні. Щорічно тут презентуються сотні книжкових новинок та відбуваються десятки  творчих зустрічей. Цьогоріч у вересні відбувся 25-й, ювілейний, форум, тема якого – Свобода. 

Серед визначних заходів форуму – дискусія "Які власні свободи не підлягають компромісам?", представлення нової книжки українського науковця, філософа і перекладача Андрія Содомори "Бесіди п(р)одумки", зустрічі з провідним британським нейрохірургом Генрі Маршем, автором відомого бестселеру "Не нашкодь. Історії про життя, смерть і нейрохірургію", бесіда з українським письменником і мислителем Мирославом Дочинцем щодо його нових творів "Зряче перо" та "Світло семи днів"…

Також у рамках форуму відбулася презентація нової книги викладача нашого вишу Уляни Письменної "Секрети чемності та міцної дружби, або Хто такі Чемнята і Нечеми?", яка побачила світ у видавництві "Колесо Життя". Ця дитяча книга в легкій віршованій формі розповідає про повагу до себе та інших, тактовність, образу, небайдужість, терпимість, скромність та інші важливі якості, без яких неможливі справжня дружба, ефективне спілкування та міцні соціальні відносини.

"Мій дідусь був морським капітаном. Він багато розповідав про те, як чемна поведінка і справжня дружба допомагали судновій команді під час небезпечних плавань. Дев'ять секретів чемності та міцної дружби, про які йдеться у книзі, допоможуть і в морі, і на суші, адже усі ми – капітани власних кораблів, що подорожують світом життєвих пригод", – поділилася авторка своїм задумом. Книга стане в пригоді не лише батькам, але й вихователям, учителям і дитячим психологам.

Дата події