КПІшники вкотре демонструють лідерство у галузі кібербезпеки. Наші студенти з НН ФТІ здобули 🥇перше й 🥈друге місця на змаганнях Capture the Flag. Захід, що його організували Національний координаційний центр кібербезпеки РНБО України, компанія Cyber Unit Technologies, Національний авіаційний університет України та CRDF Global в Україні за підтримки Державного департаменту США, пройшов у межах Incident Response Days 3.0.

✅ За результати змагань команди КПІ — dcua та Persistent — стали першими серед столичних університетів і показали найкращі навички роботи у кіберпросторі.

«Завдяки нестримній жазі до перемоги та докладеним зусиллям нам вдалося захистити звання найкращої CTF-команди країни на черговому всеукраїнському змаганні. Я вдячний своїй команді та нашому керівнику Миколі Івановичу Ільїну за великий внесок у нашу перемогу. Вірю, що на наступних змаганнях нам і далі вдаватиметься показувати високий рівень умінь і навичок», — Давид Шанідзе, учасник команди dcua.

Потужна підготовка фахівців у сфері кібербезпеки здійснюється в КПІ вже 27 років. Наш університет є визнаним лідером української освіти у цій галузі знань.

⬇️КПІшники є переможцями масштабних міжнародних і українських змагань з кібербезпеки. Зокрема, команда студентів ФТІ DCUA під керівництвом доцента Миколи Ільїна здобула беззаперечну перемогу, ставши чемпіоном світу серед більш ніж 12 тисяч команд на чемпіонаті світу серед «білих» хакерів за версією CTF 2016 року.

Дата події