На початку 2022 року в спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшов традиційний турнір з футзалу на Кубок профкому університету.

У цьому змаганні, яке має багаторічну історію, взяли участь 7 команд: збірна профкому КПІ "Політехнік", збірна футзальних арбітрів, "НУХТ", "Гора" ІСЗЗІ, "Студпрофком", "Славутич", "ВФК Динамо". Варто зауважити, що ядро учасників турніру з року в рік залишається практично незмінним. Але коли з'являються нові команди, як цього разу "НУХТ" і "ВФК Динамо", виникає інтрига, коли важко передбачити остаточні результати змагань.

Після жеребкування команди було поділено на дві групи. Зразу після цього почалися справжні баталії. Згідно з регламентом проведення Кубку вони грали по два десятихвилинні тайми у форматі 6 на 6. Бурхливі емоції, запеклі протистояння і, водночас, тепле спілкування, гарний настрій – такими були головні атрибути змагання.

Найсильнішими виявилися "Політехнік" і "НУХТ", які й зустрілися у фіналі.

У цьому протистоянні впевнено, з рахунком 6:1, перемогли господарі турніру. Далі місця в турнірній таблиці розподілилися таким чином: 3-тє місце у гравців команди "Гора" ІСЗЗІ, 4-те місце – збірна футзальних арбітрів, 5-те місце – "Студпрофком", 6-те місце – "ВФК Динамо", 7-ме місце – "Славутич".

Команди-учасниці подякували голові профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайлові Безуглому, а також засновникові цього турніру, заслуженому працівнику НТУУ "КПІ", старшому викладачу кафедри технологій оздоровлення і спорту Сергію Журавльову за запрошення і прекрасну організацію турніру.

Головний підсумок змагання такий: немає переможців і переможених, переміг його величність футбол!

Вадим Михайленко, Сергій Журавльов,
старші викладачі кафедри технологій оздоровлення і спорту

Дата події