Попри складну епідеміологічну ситуацію в Україні та світі загалом, студентська організація BEST Kyiv не припиняла своєї діяльності. Звичайно, за останній рік умови локдауну змінили звичний режим роботи організації. Щотижневі зібрання набули формату відеоконференцій, травневий BEST Course довелося скасувати через закриття кордонів, внутрішні заходи для членів BEST Kyiv трансформувались згідно з епідеміологічними порадами. Але разом з тим, організатори не втрачають мотивації, знаходять нові можливості та реалізують сміливі ідеї.

У листопаді 2020 року в онлайн-режимі було вперше проведено інженерні змагання ЕВЕС, які так полюбляють студенти КПІ. Необхідні матеріали учасники отримали поштою, а години участі проводили на інтернет-платформах Zoom і Remo. За підсумком, усі залишились тільки з гарними враженнями від нових умов знайомого ЕВЕС.

До речі, національний етап змагань ЕВЕС цього року проходить у Києві. У період з 10 по 15 травня відбудеться всеукраїнський раунд серед переможців локальних етапів Києва, Львова, Вінниці та Запоріжжя. Представниками від КПІ будуть студенти ІПСА, ФЕЛ та ФММ.

Зміни відбулися і в організації ІТ-змагань INT20H. Уперше хакатон пройшов у гібрид-форматі. Участь брали студенти з усіх куточків України, а також проєктом зацікавились студенти з Німеччини та Польщі. Тож завдяки новим можливостям і масштабам INT20H увінчався успіхом!

BEST Kyiv не забарився з реалізацією нового освітнього онлайн-проєкту Dig.іt, що стартує вже за три тижні. Організатори запросили провідних лекторів та спеціалістів у сфері вебдизайну та цифрового маркетингу провести тренінги та навчальні заходи для студентів. Останні матимуть можливість отримати зворотній зв'язок на результати виконаних практичних завдань і поповнити свої резюме новими актуальними кейсами. Заходи в межах цього проєкту проводитимуться з 26 по 30 квітня з 16:00 до 18:30 на платформі Zoom (докладніше про нього – див. https://digit.best-kyiv.org/).

Довідково:

BEST (Board of European Students of Technology) – європейська  студентська організація, яка створена з метою різностороннього розвитку студентів. Київська локальна група зосереджена на базі Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

BEST Kyiv організовує та проводить такі проєкти, як інженерні змагання ЕВЕС, хакатон INT20H, Книжковий аукціон КПІ, BEST Сourse. Цієї весни стартує новий освітній онлайн-проєкт Dig.іt, який націлений на розвиток практичних та теоретичних навичок у сфері вебдизайну та діджитал-маркетингу.

Марина Бірюкова, член піар-відділу BEST Kyiv,
Анастасія Лагно, президентка BEST Kyiv

Дата події