На перетині макро- та мікросвітів: новий мурал у КПІ

На стінах корпусу №18 з боку вулиці Борщагівської з'явився новий мурал. Звісно, він не проявився на бетонній площині будівлі сам по собі: його створив відомий французький художник, майстер стріт-арту з Ліона Nelio.

Пандемія BEST не завада

Попри складну епідеміологічну ситуацію в Україні та світі загалом, студентська організація BEST Kyiv не припиняла своєї діяльності. Звичайно, за останній рік умови локдауну змінили звичний режим роботи організації.

Школа кар'єрного зростання

Таку назву має новий проєкт Центру розвитку кар'єри КПІ ім. Ігоря Сікорського, спрямований на поступове знайомство студентів з професійним світом. Основна мета проєкту – допомогти студентам з пошуком першого місця роботи та полегшити адаптацію у майбутньому колективі.

Дарія Савченко мріє, щоб професія науковця в Україні стала престижною

"Уже два роки поспіль серед переможців університетського конкурсу "Молодий викладач-дослідник" – доцент кафедри загальної фізики та фізики твердого тіла (КЗФ та ФТТ) фізико-математичного факультету Дарія Савченко.

Юрчук Володимир Петрович - Український Піфагор

Наближається Міжнародний день інтелектуальної власності. У багатьох ЗВО згадують про тих, хто зробив суттєвий внесок для підняття авторитету України своїми інноваційними розробками. Бажано про таких людей пам'ятати не тільки тоді, коли вони стають нашим минулим, але і шанувати за життя.