Благодійний фонд Лілії Ребрик спільно зі Студентським парламентом КПІ ім. Ігоря Сікорського організували і провели в Центрі консолідації студентів новорічне свято для дітей, які через війну були змушені покинути рідні домівки. До забав долучився і хореограф, співзасновник благодійного фонду Андрій Дикий.

На свято завітали казкові персонажі – полярний ведмідь, ельфи та Святий Миколай. Малечу і школярів розважали різноманітними конкурсами, багато танцювали. Дитячому захопленню та радості не було меж. На завершення маленькі гості отримали подарунки – солодощі, іграшки, засоби гігієни.

Представники фонду розповіли, що їхні підопічні – це люди з Донеччини, Луганщини, багато родин з Херсонщини і Запоріжжя. Вони втратили свої будинки, в їх оселі нахабно вдерся ворог і змусив кинути все, що було рідним. Та попри все, вони мріють, мріють повернутися додому, а менші – ще й про новорічні дива. Які творять для них дорослі, бо грудень, як не крути, місяць таки магічний: диво ніби літає у повітрі – тільки хапай його.

"Дітки весело спілкувалися з казковими героями, – поділилася президентка Студентського парламенту Юлія Максимюк. – Так і має бути, адже дбаємо не тільки про добробут наших підопічних, але й про їхнє ментальне здоров'я". Дійсно, так і має бути: ми стійкі, бо за нами найкраще військо світу – наші ЗСУ.

Дата події