Закінчили 10-й клас? Запишіться на підготовчі курси КПІ ім. Ігоря Сікорського — і отримаєте змогу ефективно готуватися до ЗНО з обраних предметів для успішного його складання, закінчення 11-го класу і вступу до омріяного вишу.

Ми пропонуємо новий курс на 320 ак. год. / 8 місяців з обраних на вибір чотирьох предметів, який розпочнеться з 1 жовтня 2021 року й проходитиме щосуботи.

Предмети, з яких ми готуємо до складання ЗНО-2022:

🔹 українська мова;
🔹 українська мова і література;
🔹 математика;
🔹 історія України;
🔹 англійська мова;
🔹 біологія;
🔹 географія;
🔹 фізика;
🔹 хімія.

Підготовка учнів будь-якого рівня знань здійснюється за спеціально розробленими навчальними програмами під кожен окремий курс. Протягом навчального року слухачі проходять атестації, за результатами яких після закінчення отримують сертифікат і додатково до 10 конкурсних балів під час вступу до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Висококваліфіковані викладачі Київської політехніки допоможуть підвищити рівень знань, не розгубитися під час іспиту, чітко й грамотно структурувати свої відповіді та підготують слухачів до самостійного й усвідомленого вибору професії.

‼️ Форма реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckuVBksfebJYTcQ61OZkVpj4lUrJv…

ПРОСТО ЗАТЕЛЕФОНУЙ І ОТРИМАЙ ІНДИВІДУАЛЬНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ ВІД ФАХІВЦІВ, як необхідно оформляти документи для зарахування слухача на підготовчі курси відповідним чином.

☎️ Телефони: (063) 955-08-46; (063) 514-32-52; (097)710-14-58; (044)204-90-53.
📌 Адреса: м. Київ, вул. Політехнічна, 14, корпус 16, каб. 122, 124.

💭 Сайт: http://eqmi.kpi.ua/
💭 Facebook: https://www.facebook.com/sdp.kpi
💭 Instagram: https://instagram.com/kpi_pidgotovchi_kursy
💭 е-mail: eqmi@kpi.ua

😷 У ПЕРІОД КАРАНТИНУ всі форми підготовки проводяться у дистанційному режимі відеоконференцій у Moodle, Skype, Zoom, Google Class, Telegram.

Дата події