21 листопада 2019 року у Великій фізичній аудиторії відбулася 35-та звітно-виборча конференція Первинної профспілкової організації працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Участь у ній взяли 279 делегатів з 308 обраних від усіх факультетів, інститутів та інших підрозділів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

У роботі конференції взяли участь голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М.Яцунь, Почесний голова Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України Л.С.Сачков, ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського М.З.Згуровський та ін.

До порядку денного конференції було внесено такі питання:

– звіт про роботу профспілкового комітету за період з грудня 2014 р. по листопад 2019 р.;

– звіт ревізійної комісії профкому;

– вибори голови первинної профспілкової організації та його заступників;

– вибори профспілкового комітету та ревізійної комісії Профкому;

– вибори делегатів на конференцію та до Ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Виконувач обов'язків голови Профспілкового комітету працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Безуглий підбив підсумки роботи профспілкового комітету в цілому, відзвітував про діяльність комісій профкому та міжнародну співпрацю.

За його словами, статутна діяльність профкому за останні п'ять років була спрямована на реалізацію заходів матеріальної підтримки, соціального та правового захисту, представлення інтересів працівників у комісіях та радах університету, організацію культурно-масових та спортивно-масових заходів і, звичайно ж, оздоровлення співробітників та членів їх родин. "Що б не відбувалося в країні та громадянському суспільстві, – запевнив він, – наша профспілкова організація залишається монолітною та об'єднуючою, ми є органічно вплетеною структурою в забезпечення дієздатності на всіх ланках університетського життя".

В обговоренні доповіді взяли участь О.М.Яцунь, М.З.Згуровський, О.О.Кожемяченко, С.О.Журавльов та ін.

Після затвердження роботи профспілкового комітету як задовільної, перейшли до виборів керівника профкому. Головуючий О.І.Шейко повідомив, що 45 профспілкових підрозділів університету на цю посаду висунули кандидатуру М.Безуглого.

Затвердження М.Безуглого на посаду голови відбулося одноголосно, бо за час своєї роботи в профспілці він зарекомендував себе як відповідальна та досвідчена людина, яка сумлінно ставиться до своїх обов'язків та конструктивно співпрацює з колегами і партнерами.

Конференція обрала заступників голови Профспілкового комітету: Ю.А.Веремійчука – ст. викладача ІЕЕ, В.О.Корсакова – помічника декана ПБФ, О.І.Шейка – доц. ІФФ. До складу Профспілкового комітету обрано 38 осіб.

До складу ревізійної комісії Профспілкового комітету обрано: В.П.Юрчука, професора ФМФ; А.А.Мхітарян,  завідувачку лабораторії ФММ; Н.В.Казанкову, бухгалтера ПБФ.

У рамках об'єднавчих процесів між профспілковими організаціями працівників та студентів університету, змінено назву профспілкової організації на "Первинна профспілкова організація Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Дата події