Подяки від НАН України – юним винахідникам

У Міжнародний День дітей-винахідників, який щорічно відзначається 17 січня, Президент НАН України академік Анатолій Загородній зустрівся з вихованцями Київської Малої академії наук (МАН) і вручив кращим представникам учнівської молоді Подяки від Національної академії наук України та Київської Малої академії наук за високі результати у винахідницькій діяльності.

У КПІ відкрито перше в Україні "розумне укриття"

"Унікальне" та "перше в Україні" – такі визначення найчастіше лунали 25 січня від учасників відкриття в університетській Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І.Денисенка багатофункціонального укриття smart shelter CLUST SPACE для студентів, викладачів і співробітників КПІ.

Найстаршому альпіністу України Івану Кашину – 100 років! З них понад 60 – разом із КПІ

У Київському будинку вчених відбулось вшанування 100-річчя альпініста Івана Андрійовича Кашина та вручення йому сертифіката Національного реєстру рекордів України в номінації "Найстарший альпініст України". Видатний спортсмен, тренер, легенда українського спорту працював у Київській політехніці з 1959 до 2023 р.

Вчені КПІ в рейтингу Scopus

Упорядники міжнародного некомерційного рейтингу National H-index Ranking, створеного для об'єктивного ранжування університетів, наукових організацій та науково-дослідних установ за оцінкою показника індексу Гірша в базі даних Scopus, оприлюднили індивідуальний рейтинг ТОП 1000 найцитованіших укра