КПІ та Католицький університет Парах'янган з Індонезії уклали Меморандум про взаєморозуміння

13 березня в режимі онлайн відбулася зустріч представників Католицького університету Парах'янган (UNPAR, Індонезія) та КПІ ім. Ігоря Сікорського за участю Посла Республіки Індонезія в Україні Аріфа Мухаммеда Басалама.

Анатолій Мельниченко про стратегії забезпечення резильєнтності освітнього процесу в умовах війни

Пропонуємо увазі читачів матеріали оприлюдненого на засіданні Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського 4 березня звіту проректора з навчальної роботи Анатолія Мельниченка про результати минулого року та про завдання на поточний рік.

🎥 У Міжнародний день математики в КПІ відкрили меморіальну дошку великому  українському математику

Зовсім нещодавно на історичному житловому будинку №5, що є невід'ємною частиною кампусу КПІ, було відкрито меморіальну дошку на честь його славнозвісного мешканця – видатного українського вченого та інженера Євгена Оскаровича Патона.

До 40-річчя кафедри лазерної техніки та фізико-технічних технологій: "Є пропозиція організувати "науковий Рамштайн"

Цю публікацію присвячено 40-річчю від дня заснування кафедри лазерної техніки та фізико-технічних технологій (ЛТФТ) Навчально-наукового інституту матеріалознавства та зварювання ім. Є.О. Патона.

Студентка ФММ Вікторія Деркач про мрії та сьогодення

Успішними в житті та професійній діяльності стають зазвичай амбітні, креативні та працьовиті люди. А найкращий час визначитися з майбутнім, набути початкового досвіду та заявити про себе – студентські роки. І прикладів тому безліч.