Владислав Таран: штучний інтелект розвивають на кафедрі обчислювальної техніки

Штучний інтелект – галузь інформатики, яка займається розробкою систем для виконання завдань, що зазвичай потребують людського інтелекту: для медичної діагностики, електронної комерції, дистанційного керування роботами та дистанційного зондування Землі.

"Perspektywy Women in Tech Summit 2023": новий досвід і безліч перспектив

Двадцять дві представниці КПІ ім.Ігоря Сікорського взяли участь у найбільшій в Європі міжнародній конференції дівчат і жінок, які пов'язали своє навчання і професійне життя з високими технологіями, "Perspektywy Women in Tech Summit 2023", що пройшла у Варшаві 14 і 15 червня цього року.

Студенти НН ІЕЕ долучилися до програми Спільного українсько-німецького центру машинобудування

З метою розширення науково-освітньої співпраці КПІ ім.Ігоря Сікорського з Магдебурзьким університетом ім.Отто фон Геріке у червні 2022 року до програми Спільного українсько-німецького центру машинобудування було включено і здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту енергозбереження та енергоменеджменту (НН ІЕЕ).

КПІ на XXI Міжнародному промисловому форумі

На початку літа КПІ ім.Ігоря Сікорського взяв участь у ХХІ Міжнародному промисловому форумі, який об'єднує цілу низку спеціалізованих виставок і є найвідомішим українським промисловим виставковим заходом, що входить до переліку провідних світових промислових виставок, сертифікованих та ви

Конфлікт інтересів: що це таке і чому його не можна допускати

До уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції в КПІ ім. Ігоря Сікорського письмово звернувся представник КПІшної спільноти з проханням роз'яснити, що таке конфлікт інтересів, у чому він проявляється і як його можна уникнути.