Будні кафедри менеджменту: карантин – не завада для студентської активності

Попри складності та обмеження, обумовлені запровадженням дистанційної форми навчання, студенти кафедри менеджменту ФММ прагнуть жити насиченим студентським життям. Вони із завзяттям та задоволенням беруть участь у конкурсах, олімпіадах, дослідницьких проєктах та інших заходах.

Розпочалася колдоговірна кампанія

В університеті взяла старт щорічна колдоговірна кампанія. Вона  проходить з метою вдосконалення системи управління університетом, врегулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин для розширення прав і можливостей працівників і студентів.

КПІ торує український шлях у космос

Сьогодні українською космічною програмою опікується Державне космічне агентство, а розробленням космічної техніки та навчанням інженерів для космічної галузі у найбільших в країні масштабах займається Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Урядовці ознайомилися з перспективними науково-технічними проєктами КПІ та вважають їх важливими для України

Делегація урядовців 26 січня відвідала КПІ ім. Ігоря Сікорського. Під час зустрічі розглядалися три блоки питань: вдосконалення підготовки кадрів у галузі інформаційної безпеки; презентація й обговорення космічної програми КПІ та презентація Інформаційно-аналітичного ситуаційного центру і його напрацювань.