Про стан та вдосконалення освітньої діяльності в університеті. Зі звіту першого проректора Ю.І. Якименка про роботу в 2019 році

Пріоритетним завданням нашого університету в сьогоднішніх умовах є підготовка висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних створювати сучасні наукові знання та інноваційні технології.

Колекційні "камінці" в ДПМ

Колекції бувають різні. Хтось збирає поштові марки, хтось – кактуси, хтось значки, а хтось – і автомобілі. А от Богдан Пенюк – співзасновник і начальник відділу захисту інформації компанії "ЕПОС" – однієї з провідних українських компаній, яка забезпечує рішення та надає послуги у царині інформаційних технологій рішень, колекціонує мікропроцесори.

Інформація для навчання, викладання та досліджень у НТБ

Важливою складовою роботи кожного науковця є пошук інформації. З появою інтернету кількість доступних джерел інформації стала надзвичайно великою і, водночас, виникла проблема оцінки якості, надійності і авторитетності цих джерел.

Карантин: прості речі рятують життя

Спалах. Епідемія. Пандемія. Спочатку лише в одному місті, потім – лише в одній країні, згодом – у більшості країн усіх континентів. Це все – послідовні етапи поширення світом смертельно небезпечного захворювання, викликаного коронавірусом COVID-19. Захворювання, що вже забрало життя більш як 19,5 тисяч жителів Землі (інформація станом на 25 березня).

Футзалісти КПІ: з Любліна з перемогою!

29 лютого в польському місті Люблін відбувся турнір з футзалу серед команд чотирьох університетів: Київського національного університету будівництва і архітектури, КПІ ім. Ігоря Сікорського, Луцького національного технічного університету, Державного університету "Люблінська політехніка".