2013. Наука та інновації. Не завдяки, а всупереч

Акцентуючи увагу на розвитку університету дослідницького типу, науковці університету у звітному році продовжували отримувати вагомі практичні результати своєї діяльності, вирішувати актуальні завдання загальнодержавного значення, досягати показників науково-інноваційної діяльності, що мають вагоме значення для участі університету у світовому рейтингу QS, та відповідно до критеріїв дослідницького університету України.

На засіданні Вченої ради: 21.01.2014

21 січня 2014 р. під головуванням ректора М.З.Згуровського відбулося чергове засідання Вченої ради університету. Розпочалося воно поздоровленням ювілярів: завідувача кафедри господарського та адміністративного права д.ю.н., професора І.П.Голосніченка та керуючого справами Я.Ю.Цимбаленко.

Студенти-акустики навчання поєднують з практикою

Студенти є різні. Хтось вважає, що спочатку треба "від палітурки до палітурки" вивчити теорію, й лише потім щось робити руками. Хтось, навпаки, вважає, що потрібною є лише така теорія, яку вимагає практична діяльність.

Зустріч з фотомитцем на ФСП

На ФСП відбулася зустріч студентів та викладачів з фотохудожницею з Росії Світланою Мамакіною, яка побувала на Кубі та показала великий цикл високохудожніх фотографій «Подорож на острів мрії».

Cтворено службу екологічної безпеки

Невід’ємною умовою сталого економічного та соціального розвитку України є охорона навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки.

Візит представника Шведського Інституту

23 січня НТУУ «КПІ» відвідав менеджер міжнародних програм Шведського Інституту Маркус Боман. Гість ознайомився з історичною частиною кампусу університету, оглянув експозицію Державного політехнічного музею України при НТУУ «КПІ» та зустрівся з керівництвом університету.