Візит представників університету Індіанаполіс м. Афіни

З 11 по 16 жовтня 2012 р. в НТУУ «КПІ» перебували представники керівництва університету Індіанаполіс в Афінах (Республіка Греція) - проректор з навчальної роботи Сьюзі Міхайлідіс і директор бізнес-програм, координатор міжнародних програм Університету Індіанаполіс у США Стів Токар.

Факультету менеджменту та маркетингу – 20!

20 років тому в структурі Національного технічного університету України "КПІ" з'явився новий факультет – факультет менеджменту та маркетингу. Здавалося б дивним, чому саме в КПІ, який відомий своїми науковими технічними та технологічними школами, з'явився такий факультет?

ІІІ Семінар "Гармонія людини" на ММІФ

6-7 квітня в Національному технічному університеті України "КПІ" на Міжуніверситетському медико-інженерному факультеті пройшов ІІІ Науково-практичний семінар з міжнародною участю "Гармонія людини".

Вдалий старт регбістів на чемпіонаті України з регбі серед команд першої ліги

8 квітня 2012 р. розпочався чемпіонат України з регбі серед команд першої ліги, в якому бере участь збірна команда нашого університету "Політехнік". Перший матч наші студенти під керівництвом заслуженого тренера України ст. викл. кафедри спортивного вдосконалення ММІФ Л.В.Денбновецького провели на виїзді у м. Хар­ків з місцевою студентською командою Української інженерно-педагогічної академії. Ця команда є досвідченим спортивним колективом – у 2009 р. вони посіли ІІІ місце в чемпіонаті України вищої ліги.

Веселі естафети на воді 2012

Змагання "Веселі естафети" відбулося 5 квітня в басейні спортивного центру НТУУ "КПІ". Їх було зорганізовано та проведено викладачами ММІФ, кафедрою фізичного виховання та спортивного вдосконалення за підтримки профспілкового комітету студентів. Захід присвятили Дню гумору. Атмосфера змагання була веселою та святковою, а команди мали гумористичні назви: "Зелена ікра", "Морські котики", "Смерть медузи", "Буйки" та ін.

Всеукраїнська студентська олімпіада з культурології 2012

З 2 по 5 квітня 2012 року в нашому університеті на базі факультету соціології і права вперше пройшла Всеукраїнська студентська олімпіада з культурології.

Організатором заходу виступила секція культурології (кафедра філософії), до якої входять  доценти І.К.Покулита, С.Ю.Балакірова, К.В.Мацик, М.М.Галушко, О.А.Коваль; старші викладачі С.А.Тоїчкіна, Н.І.Ніколова; аспіранти О.А.Шаповалова, К.О.Стецюра, М.І.Колотило, М.В.Рябінчук, Д.А.Гончар на чолі з професором І.І. Федоровою.