🎥 Алек Росс про сучасні можливості Інтернету

З лекцією на тему «Інтернет як глобальна економічна платформа» виступив 26 жовтня перед студентами та співробітниками НТУУ «КПІ» радник з питань інновацій в офісі Держсекретаря США Алек Росс. Він розповів про досвід створення та просування бізнес-проектів в Інтернет-середовищі.

Бережков Валентин Михайлович. Повороти долі

За волею обставин він був учасником багатьох історичних переговорів і зустрічей на вищому рівні, коли визначалися долі Європи і світу, брав участь у підготовці і підписанні договору про ненапад між Німеччиною і Радянським Союзом (також відомий як пакт Молотова – Ріббентропа – міжурядова угода, пі

Свято української Першокниги у ВПІ

У серпні 2011 року виповнилося 450 років з часу створення Пересопницького Євангелія. Ця дата була урочисто відзначена у Видавничо-поліграфічному інституті. Організатори, студенти товариства "Бібліо-6Р", зробили все, щоб створити святкову атмосферу.

За мир і злагоду в нашому домі [Презентація книги "Діалоги. Японія й Україна – різні долі, спільні сподівання"]

Святкування 60-річчя Української Ради Миру, колективним членом якої є НТУУ "КПІ", відбулося 24 жовтня в Українському домі. У ході урочистого засідання було презентовано книгу Дасаку Ікеди та М.З.Згуровського "Діалоги. Японія й Україна – різні долі, спільні сподівання".

Фахівці з венчурних інвестицій зустрілися зі студентами НТУУ «КПІ»

26 жовтня НТУУ "КПІ" відвідали всесвітньовідомі фахівці з венчурних інвестицій Естер Дайсон і Хосе Марін. Гості ознайомилися з історією та сьогоденням університету, відвідали Центр суперкомп'ютерних обчислень і зустрілися зі студентами, аспірантами, викладачами та працівниками Наукового парку "Київська політехніка". Вони мали прочитати для них лекцію на тему "Інтернет-технології, інновації та венчурні інвестиції", але з самого початку лекція перейшла в живе спілкування.

Японську мову тепер можна вивчати і в НТУУ «КПІ»

21 жовтня 2011 року в Науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» відкрито «Мовний центр Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ» – Японський фонд». Центр засновано в структурі Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ» відповідно до Договору про співробітництво між Японським Фондом та Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут». Мета його створення – зміцнення культурного співробітництва та взаєморозуміння між Україною та Японією.