Успіх наших студентів [Міжнародні студентські змагання з математики]

Студенти Київської політехніки завжди гідно представляють свій університет на всеукраїнських та міжнародних предметних олімпіадах.

От і цього року на Міжнародних студентських змаганнях з математики, що проходили з 28 липня по 3 серпня  у Болгарії (м. Благоєвград) і зібрали 305 учасників з 77 університетів 28 країн світу, студенти ІПСА НТУУ "КПІ" Олексій Слюсаренко та Катерина Моравецька посіли друге місце.

🎥 Свято на Площі знань «День першокурсника» 2011

31 серпня 2011 р. на площі Знань, де зібралися ті, хто завтра вперше сяде на студентські лави і розпочне торувати непростий шлях до вершин знань, вітали першокурсників і зичили їм успіху в новій справі.

Сесія науково-педагогічних працівників НТУУ «КПІ»: 30.08.2011

30 серпня в Центрі культури та мистецтв відбулася чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників нашого університету.

Перед початком її роботи присутні переглянули відзнятий студентами фільм про перетворення, що відбувалися в НТУУ "КПІ" протягом останніх 20-ти років.

Доповідь ректора НТУУ “КПІ” академіка НАН України М.З. Згуровського на сесії науково-педагогічних працівників 30 серпня 2011 року

Шановні колеги! Дозвольте висловити щирі вітання з 20-ю ювілейною річницею незалежності України та початком нового, 114-го навчального року в КПІ, побажати вам міцного здоров'я, плідної праці, подальших творчих успіхів.

«Політехніка» на VII Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

Напередодні Дня Незалежності в Українському домі в Києві пройшла VII Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок. Цього року участь у цьому вже традиційному заході взяли понад сто представників книговидавничої індустрії України, Росії, Білорусі, Польщі, Ірану та Болгарії.