Десятий тур комплексного  моніторингу якості підготовки фахівців

У березні 2010 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено десятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців у НТУУ «КПІ». Моніторингом було охоплено близько трьох тисяч студентів четвертого курсу університету.

Довідник "Хто є хто в КПІ"

Довідник з такою назвою щойно побачив світ у видавництві ВПІ “Політехніка”. У ньому зібрано біографічні дані майже всіх докторів наук та професорів, які працювали чи працюють в КПІ.

На засіданні Вченої ради: 29.06.2010

Першим питанням порядку денного Вчена рада заслухала доповідь першого проректора проф. Ю.І.Якименка про підготовку до нового навчального року.

Конкурс на кращий підручник, монографію, навчальний посібник 2010

За результатами університетського конкурсу в 2009 р. на кращий підручник, монографію, навчальний посібник першу премію присуджено Сергію Олександровичу Кравчуку, Володимиру Олександровичу Шоніну за навчальний посібник «Основи комп’ютерної техніки.

Візит Держсекретаря США Хіларі Клінтон до КПІ

У ході одноденного офіційного візиту до України Держсекретар США пані Хіларі Клінтон 2 липня 2010 р. відвідала НТУУ «КПІ», де зустрілася зі студентами та викладачами. Її супроводжувала Посол з особливих доручень Президента Обами по глобальних проблемах жінок мадам Мелані Вервер.

Гайда на cпіви [музичний проект]

Так називався музичний проект Відкритого фестивалю авторської пісні НТУУ «КПІ» «Точка зору», що зібрав авторів-виконавців, які пишуть і співають українською солов’їною мовою. Він проходив, як завжди, у Малому залі ЦКМ.