Обережно, ожеледиця!

Щорічно лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали у період ожеледиці. Пропонуємо прості рекомендації, як уберегтися від травм.

До послуг іноземних студентів

Міжнародний центр телемедицини (МЦТ) – це сучасний лікувально-діагностичний центр створений на базі Української філії EDNES (Earth Data Network For Education and Scientific Exchange).

Відкрито Французький інформаційно-освітній центр

Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Жан-Поль Везіан та ректор НТУУ “КПІ” академік НАН України М.З.Згуровський 8 лютого підписали Угоду про створення на території НТУУ “КПІ” Французького інформаційно-освітнього центру. У церемонії взяли участь представники посольства, МЗС України, Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, представники університету “КПІ” та громадськості.

Пiдписано угоду з алжирським унiверситетом

Київський політехнічний має досвід співпраці з Алжирською Народно-Демократичною Республікою ще з 70-х років минулого століття. Тоді в КПІ навчалися африканські студенти, здійснювалася підготовка наукових кадрів. Наші викладачі працювали в цій країні.

Прогресивнi засоби навчання

Науково-дослідну лабораторію “Дидактик” при фізико-математичному факультеті створено з метою забезпечення навчального процесу НТУУ “КПІ” та закладів освіти України сучасними засобами навчання.

Основними завданнями лабораторії є:

Туризм у КПI

Часто студенти, з’їздивши в туристичний табір “Глобус” у Карпатах, хочуть займатися туризмом, ходити в походи, тренуватися і брати участь у туристичних змаганнях. У КПІ для них є турклуб, що також називається “Глобус”.

Інженер та винахідник Джеймс Ватт

19 січня 1736 Року народився Джеймс Ватт - англійський винахідник, іменем якого названа одиниця потужності ват. Удосконалення парової машини, зроблене Ваттом, є однією з найвидатніших подій в історії техніки.