Перший цьогорічний КПІАбітFest – загальноуніверситетський День відкритих дверей КПІ ім. Ігоря Сікорського – відбувся 8 квітня. Цього разу він пройшов у змішаному форматі (очно та онлайн). Зал Центру інноваційного підприємництва, де КПІАбітFest проводився в очному режимі, був переповнений. Тільки зареєстрованих майбутніх вступників, школярів і їхніх батьків зібралося більше 250 осіб. А ще були гості, представники факультетів/НН інститутів, студенти-волонтери. Трансляція КПІАбітFest проводилася в ютубі та телеграм-каналі для вступників. Записи можна переглянути і тепер.

стенди факультетів та навчально-наукових інститутів університету

Ще до початку запланованих виступів спікерів усі охочі могли ознайомитись зі стендами факультетів та навчально-наукових інститутів університету, де представники факультетів й інститутів КПІ надавали присутнім інформацію про спеціальності та освітні програми і відповідали на запитання.
Зі вступним словом до майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків звернулася проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Семінська. Вона відзначила неабиякий інтерес з боку гостей до КПІАбітFest і наголосила, що відтепер Дні відкритих дверей будуть відбуватися частіше.

Дмитро БалашовПершим спікером цьогорічного КПІАбітFest став провідний фахівець відділу професійної орієнтації – Центру розвитку кар'єри ДНВР Дмитро Балашов. Він виступив з презентацією нового сайту для вступників і школярів prof.kpi.ua. Асистент кафедри динаміки і міцності машин та опору матеріалів НН ММІ Ольга Мусієнко розповіла про роль інженера в сучасній медицині. Темою виступу доцента кафедри ЕПС ФЕЛ Євгена Коваленка були наносупутники, які створюються в КПІ ім. Ігоря Сікорського. Завершив виступи на Дні відкритих дверей заступник голови Приймальної комісії університету Валерій Можаровський – він розповів про особливості цьогорічної вступної кампанії та оновлені Міністерством освіти і науки України її правила. Також він докладно відповів на запитання відвідувачів і зупинився на деяких моментах, які можуть виникати під час приймальної кампанії. Насамкінець Наталія Семінська запросила всіх охочих ознайомитися з кампусом університету і стати учасниками екскурсій, які проводили студенти університету та члени Клубу екскурсоводів КПІ.

Пропонуємо вашій увазі запис Дня відкритих дверей КПІАбітFest 8 квітня 2023 року.

Якщо ви хочете відвідати КПІ особисто – реєструйтесь (кількість місць для очного відвідування обмежена). Усі інші бажаючі долучайтеся до онлайн-трансляції в Youtube та в telegram-чаті КПІ Вступник.

На Дні відкритих дверей КПІАбітFest 8 квітня виступали представники
університету:

- Можаровський Валерій, заступник голови приймальної комісії, розповість про особливості вступної кампанії 2023 року.

- Балашов Дмитро, провідний фахівець відділу професійної орієнтації - Центр розвитку кар'єри, департаменту навчально-виховної роботи, презентує новий сайт для вступників та школярів

- Коваленко Євген, доцент кафедри ЕПС, факультету електроніки, розповість про наносупутники КПІ ім. Ігоря Сікорського.

- Мусієнко Ольга, асистент кафедри динаміки і міцності машин та опору матеріалів, навчально-наукового механіко-машинобудівного інституту, розповість про Роль інженера в сучасній медицині.

📝 Реєстрація 

🕓 Коли: 08.04.2023 о 11:00

📍 Де:

офлайн: Центр інноваційного підприємництва (корпус 6 КПІ ім. Ігоря Сікорського)

онлайн: на YouTube та в Telegram.

Дата події