Нанотехнології для діагностики та лікування злоякісних новоутворень

За даними Всесвітньої організації здоров'я, злоякісні новоутворення є однією з основних причин смертності населення у світі. Щороку в нашій країні реєструють близько 140 000 нових випадків злоякісних пухлин.

XVIII літна Універсіада міста Києва з шахів

Команда КПІ відстояла титул чемпіона Києва зі швидких шахів, який утримує з 2016 року, на чемпіонаті міста з шахів серед студентських команд ЗВО за програмою XVIII літньої універсіади міста Києва.

Про корисну енергію від... бульбашки

У фіналі конкурсу стартапів на ХІ Фестивалі інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge 2022" було представлено проєкт, присвячений виробництву водню шляхом електролізу із застосуванням ультразвукової кавітації.

Олімпіада майбутніх енергетиків та енергоменеджерів

10-12 квітня 2023 року в дистанційному режимі та синхронному форматі кафедри електропостачання НН ІЕЕ і теплової та альтернативної енергетики НН ІАТЕ спільно провели відкриту університетську студентську олімпіаду з дисципліни "Енергетичний менеджмент" для спеціальностей 141 "Електроенерг

КПІАбітFest: для всіх, кого цікавить вступ до КПІ

Перший цьогорічний КПІАбітFest – загальноуніверситетський День відкритих дверей КПІ ім. Ігоря Сікорського – відбувся 8 квітня. Цього разу він пройшов у змішаному форматі (очно та онлайн). Зал Центру інноваційного підприємництва, де КПІАбітFest проводився в очному режимі, був переповнений.

"KPI UPGRADE HACKATHON" – є цікаві інноваційні рішення задля розвитку кампусу

Усе розпочалося з ініціативи студентської ради факультету електроніки FEL Famsly організувати змагання студентів, націлене на поліпшення благоустрою території університету і приурочене до 125-річчя КПІ ім. Ігоря Сікорського.