КПІ ім. Ігоря Сікорського і міжнародна компанія Procter & Gamble відтепер співпрацюватимуть в освітній сфері та у працевлаштуванні студентів. Це передбачено комплексним договором між університетом та P&G.


«Ми розпочали з циклу фахових лекцій представників різних департаментів компанії. Така співпраця відкриває студентам можливості знайомитися з роботою міжнародної компанії, будувати плани щодо майбутньої кар’єри», – пояснює начальниця відділу сприяння працевлаштуванню та професійного розвитку – Центру розвитку кар’єри КПІ Наталія Пожарська.

Днями відбулися дві перші лекції: «Кібербезпека в міжнародній компанії» та «Сучасна практика використання ротаційних висічних ножів у високотехнологічному виробництві». Ближчим часом передбачається екскурсія на завод у Борисполі, а також обговорюється проведення кейс-чемпіонату для КПІшників, де вони застосували б на практиці отримані в університеті знання.

Окрім активностей у стінах університету, компанія надає амбітним студентам можливість пройти оплачуване стажування, а по закінченні навчання – офіційно працевлаштуватись.

«Ми раді всім студентам КПІ, оскільки в такій великій компанії, як P&G, є можливості проявити себе у різних сферах та різних відділах. Наразі ми лише починаємо працювати з такими факультетами як ІТС, ФТІ, ФІОТ, ФПМ, ФМФ, ММІ, ІФФ, РТФ, ФЕЛ. Сподіваємось, що далі наша співпраця пошириться і на інші також. Багато наших працівників є випускниками КПІ», – коментує менеджерка з персоналу Procter & Gamble в Борисполі Олена Заїчко.

Дата події