Студентки КПІ ім.Ігоря Сікорського взяли активну участь у літній школі з математики та інженерії Summer School for Students, яка була організована Гданським політехнічним університетом.

Програма була неймовірно насиченою: представниці НН ІАТЕ, НН ІЕЕ, ФМФ та ПБФ мали можливість поглибити свої знання з математики та навички з інженерних напрямів під керівництвом досвідчених викладачів з факультету прикладної фізики та математики приймаючого закладу. Окрім інтенсивних занять та лекцій, учасниці брали участь у додаткових заходах, таких як екскурсії, що сприяли культурному обміну та загальному розвитку.

Це один із заходів, організованих за фінансування проекту NAWA Відділом академічної мобільності, які спільно реалізуються університетами-партнерами альянсу ENHANCE і надають студентам і молодим науковцям чудові можливості для професійного зростання і розвитку!

Висловлюємо щиру подяку Гданському політехнічному університету за чудову організацію заходу та всебічну підтримку різноманітних проектних ініціатив!

Пишаємося нашими студентами та їхнім прагненням до нових знань і досвіду. Щиро вітаємо всіх учасників та бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та професійному розвитку! З Україною в серці 💙💛

Дата події