Кращих представників столичної молоді за наукові й творчі досягнення, а також за внесок у розвиток молодіжного руху відзначили Премією Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

💥

Конкурсна комісія висунула 48 кандидатів на присудження премії у розмірі 10 тисяч гривень: за наукові досягнення – 19 лауреатів, за творчі досягнення – 14 лауреатів, за внесок у розвиток молодіжного руху – 15 лауреатів.

"Цьогоріч міська влада попри всі виклики воєнного часу продовжує відзначати грошовою винагородою талановиту молодь. Це стало гарною тенденцією для Києва, оскільки ми зацікавлюємо нове покоління брати активну участь у розбудові нашої столиці", – зазначила заступниця голови КМДА, голова конкурсної комісії Олена Говорова.

"Щоразу не втомлююсь захоплюватися тим, яка наша молодь неймовірно талановита. Премією нагороджено тих, хто у 2023 році зробив великий внесок у розбудову нашого міста. Впевнена, що ця премія стане чудовою мотивацією для подальших перемог та відкриттів", – наголосила директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан.

Як завжди, приємно бачити серед лауреатів представників КПІ ім. Ігоря Сікорського і розповідати про них. 

У номінації "Наукові досягнення" премією відзначено:

У номінації "Творчі досягнення":

Дата події