У КПІ пройшов фінал хакатону SmaRTF серед студентів-інженерів. У ньому взяли участь близько 60 команд і 200 учасників з різних куточків України та з Польщі.

Цьогорічний хакатон був на військову тематику. Учасники представляли розробки, що спростять життя наших захисників на передовій.

Всеукраїнський інженерний хакатон SmaRTF

Команда РТФ не може залишатися осторонь історичних подій сьогодення, тож пропонує спробувати себе в ролі розробника smart military electronics і створити девайса, здатного наблизити перемогу й водночас допомогти ЗСУ.

ІІ Всеукраїнський інженерний хакатон SmaRTF — це унікальна можливість прокачати себе в режимі онлайн з професіоналами галузі й експертами конкурсу!

🔥 Тема хакатону: smart military electronics

Змагання відбудуться у два етапи:

🔹 І етап: 10–15 жовтня впродовж 6 днів учасники розв’язуватимуть проблему в рамках категорії, оголошеної в день змагань з презентацією проєкту. П’ять найкращих рішень потраплять до другого етапу, де ми профінансуємо створення прототипу пристрою / системи в межах бюджету.⠀
🔹 II етап: 4 грудня — презентація готового прототипу девайса і визначення команди-переможця.

📌 Другий етап очний. Місце проведення ми повідомимо ближче до події.

👫 Учасниками SmaRTF можуть стати студенти віком від 16 до 25 років, які мають мотивацію і бажання розвивати свої скіли. Команда має складатися з 2–4 учасників.

🤑 Команда-переможець отримає 1000 $ + призи від партнерів

⏰ Реєстрація триває до 7 жовтня!

📝 Не вагайся — реєструйся вже зараз: https://forms.gle/BqRnECjkhwBXcnKv5

Дата події