Запрошуємо ближче познайомитися з нашим ФСП

2 листопада КПІ ім. Ігоря Сікорського і Адвокатське об'єднання "Barristers" уклали договір про співпрацю.

З гостем, партнером АО "Barristers" Олексієм Шевчуком, зустрілися ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський, в.о. завідувача кафедри інформаційного, господарського та адміністративного права Світлана Бевз та начальник юридичного управління Євген Дергачов. Підписанню договору передувало обговорення сторонами питань організації співпраці, окреслення головних напрямів співробітництва.

Отже, згідно з договором, здобувачі вищої освіти, які навчаються на факультеті соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського, зможуть проходити практику у кращих правників країни. За пропозицією АО "Barristers", на базі цього факультету намічено створити юридичну школу європейського рівня.
Передбачається також посилення практичної підготовки студентів, зокрема забезпечення розширення практики роботи з юридичними документами, участі в судових дебатах, що допоможе студентам виходити на ринок праці конкурентними фахівцями. Олексій Шевчук говорить: "Наша команда – це кращі адвокати країни. Якщо сьогодні у студентів ФСП виникає бажання отримати наш досвід і вийти на ринок конкурентоспроможними, ми готові навіть під час пандемії поділитися досвідом і знаннями, які будуть потрібні їм на практиці".

За словами Євгена Дергачова, укладений договір надає можливість співпраці у сфері дуальної освіти, реалізації спільних проєктів, семінарів, практикумів. Також передбачається організація заходів щодо майбутнього працевлаштування студентів.

Володимир Школьний

Довідково: АО "Barristers" утворено в 2017 році в результаті злиття адвокатських об'єднань "Пономаренко і партнери", "Shevchuk&Partners" і юридичної компанії "Баристер". Адвокатські об'єднання, які увійшли в компанію, відомі досвідом із захисту публічних діячів, серед яких політики та високопосадовці.

КПІ та адвокатське об’єднання Barristers підписали меморандум про співпрацю. Студенти ФСП практикуватимуть з найліпшими правниками країни.

З ініціативи Barristers у КПІ на базі ФСП буде створена юридична бізнес-школа європейського рівня.

Така співпраця допоможе посилити практичну підготовку студентів, зокрема роботу з юридичними документами, участь в судових дебатах. Це допоможе випускникам виходити на ринок праці конкурентоспроможними фахівцями.

Дата події